Zakelijke rekening "lite"

  • 25 oktober 2016
  • 3 reacties
  • 448 Bekeken

Reputatie 3
Is het een idee dat jullie ook een zakelijke rekening aanbieden voor parttime ondernemers zoals ik.
Een soort van Lite rekening.

Bijvoorbeeld:
Kosten: EU 1,- per maand incl. Bankpas.
Aantal transacties: Max 200 per maand
Max Rek: 1
Beperkingen: Geen Spaarrekening of Credit Card.

Zomaar een proefballon.

3 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Is het een idee dat jullie ook een zakelijke rekening aanbieden voor parttime ondernemers zoals ik.
Een soort van Lite rekening.


Allereerst, leuk dat je zo goed mee denkt met ons, super! We stellen dat erg op prijs.
Ik vind het zeker een leuk idee, alleen is het zo bij ons dat wij enkel (zakelijke) klanten kunnen registreren als zij ook daadwerkelijk een KVK nummer hebben. Heb jij dat als parttime ondernemer ook?
We zijn met ons zakelijke pakket op dit moment al speciaal voor de kleine ondernemer en zzp-er en al redelijk goedkoop in vergelijking met andere banken, dus of een soort van 'Lite rekening' realistisch is voor ons, durf ik niet te zeggen..

Ik ben daarom erg benieuwd of er meer communityleden zijn die zo'n rekening zouden openen als dit aangeboden zou worden door Knab?
Reputatie 3
Hi Pam,

Yep, ik heb netjes een KVK inschrijving, maar daarnaast ook nog een fulltime baan. Ik heb zelf ook nog naar Bunq gekeken en voor mij zou dit de goedkoopste optie zijn.
Maar liever heb ik alles bij 1 bank.

M.
Reputatie 1
De zakelijke rekening van KNAB vind ik al vrij goedkoop, helemaal in vergelijking met grootbanken. Temeer omdat in die €5,00 per maand ook al jaarlijks 1000 transacties zitten en elke transactie daarboven tegen een scherp tarief wordt afgerekend. Bij KNAB zo uit mijn hoofd €0,10 terwijl grootbanken al snel op €0,17 a €0,18 cent zitten.We zijn met ons zakelijke pakket op dit moment al speciaal voor de kleine ondernemer en zzp-erAls ik hier op mag aanhaken zie ik liever een iets duurder pakket verschijnen, met betere acceptatie voorwaarden, zodat ik ook voor mijn andere onderneming en vereniging bij KNAB terecht kan. Dat kan nu niet, omdat ik DGA ben in die B.V. met twee andere, goede vrienden. Dat gaat namelijk tegen de acceptatie voorwaarden van KNAB in. Voor verenigingen opent KNAB ook geen rekening. Daarom moeten uitwijken naar een andere bank, wat ik zelf erg jammer vind!


Maar liever heb ik alles bij 1 bank.


Dit dus.

Reageer