Wensenlijstje: weergave rekeningen (zoals in app, maar dan voor online bankieren).

  • 17 augustus 2020
  • 0 reacties
  • 174 Bekeken

Reputatie 5
Badge

Wanneer je redelijk actief bent (geweest) met het organiseren van je financiën via meerdere (spaar)rekeningen, kan het heel goed zijn dat je enkele rekeningen niet zo belangrijk vindt en tijdelijk wilt verbergen (of qua volgorde onderaan de lijst wilt plaatsen). 

In de mobiele app is dit prima geregeld. Via het hamburgermenu > Instellingen > Weergave rekeningen kun je rekeningen tonen (of juist verbergen) en/of de volgorde waarin de rekeningen in de lijst worden getoond wijzigen. 

Via online bankieren bestaat deze optie (voor zover ik zie) niet. Alle rekeningen worden getoond en tevens gebeurt dit in vast (alfabetische) volgorde. Dit laatste is dus enigszins te manipuleren door de naam van de rekening te laten beginnen met een volgnummer.

Is het een idee (of: “mijn voorstel zou zijn….”) om in de online bankieren omgeving dezelfde optie te maken als in de mobiele app. 

Uiteraard zou je ook telkens overbodige bankrekeningen kunnen laten afsluiten en weer een nieuwe openen zodat je hem weer nodig hebt, maar dat is onnodig veel werk en ik heb ooit eens begrepen dat het aantal IBAN-nummers niet onbeperkt is. Dus tijdelijk verbergen en weer tonen zodra er activiteit is, is dan efficienter. 


0 reacties

Geen reactie

Reageer