Beantwoord

Vormgeving bankpasToon eerste bericht

56 reacties

Reputatie 5
Badge +1
Bedankt voor de reacties. Wie weet wat er in de toekomst allemaal mogelijk wordt. 🙂 Uiteindelijk zal mijn collega daar een beslissing over moeten nemen. Ik verwacht niet dat er op korte termijn wijzigingen zullen komen, maar laat vooral de ideeën komen!

Groet, David

Is het niet een mogelijkheid om bijvoorbeeld om klanten het oude design en de zakelijke pas te laten kiezen als ze een nieuwe pas willen? Dan heb je 3 "kleuren" waar je als klant uit kan kiezen en ik denk dat dit al aardig wat scheelt.


Goed idee! Dat zou al veel schelen. Ik heb wel 10 passen, maar dit geeft mij de mogelijkheid om in elk geval de meest voorkomende passen makkelijk uit elkaar te houden. En het zou voor de drukker geen probleem moeten zijn, gezien deze templates al zijn geimplenteerd.
zou dit kunnen worden opgenomen in het suggestie overzicht (waarop mensen kunnen stemmen)?
Reputatie 6
Badge +2
zou dit kunnen worden opgenomen in het suggestie overzicht (waarop mensen kunnen stemmen)?

Hi Bob, ik heb deze toegevoegd aan het suggestieoverzicht. Zie hier.

Groet, Pam

Mooie passen. Nu nog de optie bij het aanvragen om een blauwe pas zoals de zakelijke voor een andere rekening te kunnen gebruiken en dan is Knab met als unique sellingpoint meerdere rekeningen weer een stuk handiger geworden. Zo simpel kan het zijn.

 

 

Beste @bjveen1981

Je hebt inderdaad een punt. Helaas komt er op korte termijn geen verandering in de kleuren van de bankpassen. Je kan nog wel altijd een (nieuw) stickervel van ons ontvangen. 

Groet, 

Stefanie 

Reageer