Verschillend uitziende passen voor privé(niet zakelijk) en gezamenlijke rekening?

  • 12 juli 2017
  • 6 reacties
  • 633 Bekeken

Ik heb sinds een paar maanden hier een rekening en heb ook een gezamenlijke rekening aangevraagd. Heel vervelend dat beide passen er precies hetzelfde uitzien en beiden op mijn eigen naam staan en er ook bijvoorbeeld geen e/o op staat. Bij het afrekenen kan ik de passen slecht uit elkaar houden. Is hier iets aan te doen? Mijn idee is om de pas in een andere kleur uit te geven of e/o toe te voegen op de bestaande pas. Of beide namen van de rekeninghouders? In ieder geval iets waardoor het verschil opvalt en het gebruik makkelijker wordt.

6 reacties

Reputatie 1
Daar ben ik het helemaal mee eens. Graag een optie om de tennaamstelling aan te passen of een andere optie om de verschillende passen voor de verschillende rekeningen makkelijker uit elkaar te halen.

Temeer omdat de (gratis) extra rekening een sterk punt is van Knab 🆒
Reputatie 4
Badge
@KITTYKAT en ALEXION.
Ben je hiervan op de hoogte?
https://community.knab.nl/ideeenbus-20/vormgeving-bankpas-58
Reputatie 1
Ik zie het verschil, bij mij gaat het echter om 2 passen van een zakelijke rekening... daarvan zijn de passen identiek (bij mij in ieder geval). Ook kan ik de naamgeving niet aanpassen, alleen aan het rekeningnummer kan ik zien om welke rekening het gaat.

Ik kreeg van de helpdeskmedewerker de tip om er een sticker of iets dergelijks op te plakken :S

Ook begreep ik half en half dat hier in de toekomst wel iets aan gedaan gaat worden (...?)
@Tonk44
Bij mij gaat het juist om een particuliere rekening. Beide passen zijn identiek en wat Alexion zegt: alleen het rekeningnummer is anders. Een herkenbare pas is veel makkelijker in het gebruik. Al zouden ze maar verschillende kleuren hebben. Ik zal er waarschijnlijk wel een sticker op gaan plakken om ze uit elkaar te houden.(kan toch niet de bedoeling zijn) Maar het leek me een goed idee om dit naar voren te brengen omdat het om het gebruikersgemak gaat en ik dit graag veranderd zou zien.

Voor mij dezelfde vraag. Het unieke punt van Knab om meerdere betaalrekeningen te openen valt in de praktijk aardig tegen! Er is echt geen goede manier om de verschillende passen uit elkaar te houden. We hebben zelf een gezamenlijk rekening met in totaal 2 rekeningen en passen. Daarbij hadden we ook ieder een eigen rekening. De geboden oplossing; een stickervel! Leuk bedacht maar dat is zeker niet de reden waarvoor ik naar Knab ben gegaan. Misschien ook wel eigenlijk, haha.

In ieder geval zou jet wel ontzettend mooi zijn om de passen te kunnen personaliseren. Misschien gewoon bij het aanvragen de kleur (zoals de zakelijke) kunnen bestellen. Dikke no go als ik de klantenservice hoor. Maar dat zou al een hele grote stap zijn. Blauw = persoonlijk Wit-gezamenlijk en nu wordt de creditcard lekker roze. Helemaal prima.

Reputatie 2

Beste @bjveen1981

Bedankt voor je reactie. Op korte termijn hebben we geen plannen voor het personaliseren van bankpassen. We maken inderdaad wel het onderscheid tussen zakelijke en particuliere bankpassen. Sinds kort hebben we inderdaad ook een ICS creditcard met een kleurtje. Op dit moment bieden we dus alleen de stickers waarmee je onderscheid kan maken tussen de bankpassen. Mocht je dit willen? Laat het ons weten via de chat in je Knab app of telefonisch via 020 303 1600. 

Groet, 

Stefanie

Reageer