Snelheid van een alert

  • 21 april 2017
  • 32 reacties
  • 1532 Bekeken


Toon eerste bericht

32 reacties

Reputatie 3

Beste @Arnoud @TwitNour @readefries


Bedankt voor jullie reacties. Graag reageer ik hierop. 

We hebben op de planning staan om alerts instant plaats te laten vinden. Hoe lang het gaat duren voordat de alerts instant plaats vinden kunnen we niet zeggen. Daarnaast is dit ook afhankelijk van de voortgang van een aantal andere ‘moetjes’ zoals mobiel betalen. 

Groetjes, 
 

Stefanie

Reputatie 3

Dank je wel voor je reactie. Fijn om te horen dat het op de planning staat.

@Stefanie 

In mijn ‘persoonlijke bankomgeving’ op mijn laptop staat het goed! De app verwijderd op mijn mobiel en weer erop gezet. Daarna mobiel ontkoppeld en weer verbonden. De instelingen blijven daarna afwijken van de instelling in mijn persoonlijke bankomgeving.  Als ik het aanpas op mijn mobiel lijken ze aangepast te worden maar na uitloggen in de app en later weer inloggen staan ze weer op email instelling! Ze springen weer terug ..  

Het vreemde is dat alleen de alerts van bij en afschrijvingen terug springen van push naar email elke keer. De andere alerts blijven wel op push staan maar ik wil alles op push meldingen. 

Lijkt mij dus een bug in de mobiele app .. Kunnen jullie dit oplossen? :(

Ik heb hetzelfde probleem. Meerdere malen contact opgenomen. Alles gedaan dat gevraagd werd. Ze springen terug naar email, maar het mailtje krijg ik ook niet. Ik heb de hoop al opgegeven. 

Reputatie 3
Badge

Ik had nog een mooie, weet niet of die al is beschreven hiervoor. Op zaterdag deed ik twee betalingen, een bij een webshop en de ander naar een priverekening buiten Knab. Valutadatum staat op maandag, dus ik kreeg vannacht (maandag op dinsdag) pas een alert. Zit ruim twee dagen tussen.

 

Waardoor ik me nu een beetje zorgen maakte omdat ik me niet kon herinneren dat ik gisteren betalingen had gedaan. Wat dus ook niet zo was : ) 

Reputatie 1

Hallo Marco,

Deze melding krijgen we vaker. Wat er gebeurt is dat de partij waar gepind wordt de pinterminal in het buitenland heeft geregistreerd. Dan wordt de alert hierdoor getriggered. 

Reputatie 3
Badge

Hallo Marco,

Deze melding krijgen we vaker. Wat er gebeurt is dat de partij waar gepind wordt de pinterminal in het buitenland heeft geregistreerd. Dan wordt de alert hierdoor getriggered. 


Ik denk dat je niet op mijn post reageert..

Reputatie 1

Hallo Marco,
Sorry, je hebt helemaal gelijk! Ik neem even de taken over van mijn zieke collega, maar ik bak er niks van, merk ik al. Dit is idd een antwoord op een vraag van iemand anders. Ik ga ook even achter jouw issue aan. 

Groet, Anne Ruth

Reageer