Vraag

Slim saldo beheer voor spaar rekening

  • 26 november 2018
  • 3 reacties
  • 235 Bekeken

Hoi Knab!

Ik ben al 4 jaar naar volle tevredenheid klant maar ik mis 1 ding: slim saldo beheer voor mijn spaarrekening. Nu boek ik al het saldo wat overblijft naar mijn spaarrekening, hier wil ik minimaal een x bedrag op hebben staan. Als deze rekening voldoende gevuld is zou ik dus alles boven dat x bedrag over willen maken naar een andere spaar rekening met een ander doel, bijvoorbeeld nieuwe auto of aflossen.

Gezien jullie de oplossing al hebben voor betaal rekeningen moet het niet moeilijk zijn dit ook voor spaarrekeningen toe te passen toch?

Zouden jullie hier eens over na willen denken?

Groet
Menno

3 reacties

Reputatie 5
Badge +1
Hoi Menno!

Bedankt voor je suggestie. :)

Eigenlijk wil je dus een soort watervalletje maken? Als de ene rekening "vol" zit door naar de andere rekening. Begrijp ik dat goed?

Uiteraard willen wij er over nadenken. Het zou wel een leuke feature zijn. Ondanks mijn enthousiasme is de realiteit ook dat het niet zo simpel is als het lijkt om dit te implementeren, de complexiteit van al die banksystemen zijn niet mis. En natuurlijk zullen mijn collega's ook bekijken of het iets is waar meerdere mensen interesse in hebben, dat helpt natuurlijk ook ;)

Groet, David
Hoi David,

Inderdaad een watervalletje!

Groet,
Menno
Zoiets zou ik ook instellen als dat er is . Buffertje voor tegenvallers en daarboven echt sparen.

Reageer