Online Hypotheekadvies

  • 4 mei 2016
  • 5 reacties
  • 1015 Bekeken

Reputatie 3
Badge +1
  • Oud Knab Collega
  • 7 reacties
Online Hypotheekadvies

Bij Knab geloven we heel sterk in de verschuiving van traditionele financiële diensten naar een online omgeving. Dit geldt wat ons betreft ook voor hypotheekadvies. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met eyeOpen.

Lees hier alles over online hypotheekadvies en hoe jij direct online een berekening kan maken.
  • Wat vind jij ervan dat Knab een samenwerking aangaat met andere financiële diensten om ons productaanbod te verbreden?
  • Heb je ervaringen met eyeOpen en het afsluiten van een hypotheek via online advies?
  • Zijn er andere diensten of partijen waarvan je denkt dat zij goed bij Knab zouden passen?
Laat het ons weten in de comments hieronder. We horen het graag!

5 reacties

Ik was net bezig met de oriëntatie voor het oversluiten toen jullie mailtje kwam...dus zeer toepasselijk. Helaas liep ik al snel vast in de vragen. eyeOpen kan niet met oversluiten omgaan. Ook is een vrijstaand huis niet mogelijk. Ik heb ook bij Hypotheek24.nl geprobeerd en daar is oversluiten wel mogelijk. Ook de kosten zijn de helft (€650). Ik kan niet beoordelen of er geen andere verborgen kosten zijn en of ik appels met appels vergelijk.
Dus goed plan om de producten en diensten uit te breiden maar voor mij nog niet nuttig. Op zich zou het helemaal mooi zijn als Knab ook de hypotheek verstrekker kan zijn en een concurrerend product neerzet; bijvoorbeeld integratie met het financieel plan en soortgelijk on-line gemak om restschuld te zien, betaalde rente, extra aflossingen, ed. tegen een aantrekkelijke rente. Mijn huidige hypotheek loopt via een uiterst bureaucratisch en handmatig proces via een administratiekantoor, m.i. niet meer van deze tijd.
Reputatie 6
Badge +2
Dus goed plan om de producten en diensten uit te breiden maar voor mij nog niet nuttig. Op zich zou het helemaal mooi zijn als Knab ook de hypotheek verstrekker kan zijn en een concurrerend product neerzet; bijvoorbeeld integratie met het financieel plan en soortgelijk on-line gemak om restschuld te zien, betaalde rente, extra aflossingen, ed. tegen een aantrekkelijke rente.
Hi Edwin, jammer dat het voor jou inderdaad niet relevant is. Dank in ieder geval voor je feedback, ik neem dit intern mee.
Waar veel aversie bij is in de hypotheekwereld, zijn de hoge kosten voor 'adviesgesprekken'. Überhaupt kosten betalen voor iets wat je wilt kopen is raar. De site maakt niet duidelijk of dit advies geld kost. Afsluiten kost geld, maar advies ook???
Reputatie 1
Waar veel aversie bij is in de hypotheekwereld, zijn de hoge kosten voor 'adviesgesprekken'. Überhaupt kosten betalen voor iets wat je wilt kopen is raar. De site maakt niet duidelijk of dit advies geld kost. Afsluiten kost geld, maar advies ook???

Dag Jan, voor het hypotheekadvies, het afsluiten van de hypotheek en het regelen van de bijbehorende verzekeringen betaal je bij eyeOpen een all-in prijs van € 1.300. Mocht je alleen advies willen dan is dit inderdaad gratis.
Reputatie 6
Badge +2
Ik was net bezig...
...niet meer van deze tijd.


Edwin, graag kom ik nog even terug op je eerdere bericht over eyeOpen.

We hebben namelijk contact gehad met eyeOpen en het oversluiten en een vrijstaand huis is wel mogelijk. De online tool kan echter nog geen berekening maken in deze gevallen, hier zijn ze nu mee bezig.
Daarnaast geeft eyeOpen hypotheekadvies en neemt het proces uit handen. Hypotheek24 is echt execution only.

We mogen je een gratis kennismakingsgesprek aanbieden van eyeOpen. Laat even weten als je interesse hebt!

Reageer