Investeren via partner Collin Crowdfund

  • 19 augustus 2020
  • 1 reactie
  • 233 Bekeken

Reputatie 5
Badge

Onder Crowdfunding vind je bij Knab tegenwoordig een verwijzing naar partner Collin Crowdfund. Op deze pagina binnen de website van Knab staat hierover het volgende toegelicht:
 

SPECIAAL VOOR KNAB-KLANTEN

 

Profiteer van korting op je beheerkosten

 

Collin Crowdfund heeft een loyaliteitsprogramma ontwikkeld voor loyale klanten. Als klant van Knab krijg je automatisch de status 'Zilver'. Dat betekent dat je 20% korting krijgt op de beheerkosten van Collin Crowdfund. Deze kosten bestaan normaal gesproken uit een maandelijks percentage van 0,1% van je investeringsportefeuille. Als Knab-klant betaal je 0,08%. Mooi meegenomen dus!

Deze informatie is bijna juist. Wat níet correct is, is de status ‘zilver'. Dit kan dus voor verwarring zorgen. Collin Crowdfund zegt hier zelf het volgende over:

“Onze Knab klanten krijgen een korting van 20%, niet de status ‘Zilver’ in het loyaliteitsprogramma. Knab heeft ervoor gekozen om het zo te verwoorden op de website. U ontvangt de korting wel, alleen is deze niet terug te vinden als de loyaliteitsstatus ‘Zilver’.”

Dus: de genoemde loyaliteitskorting van 20% is wél correct, maar Collin Crowdfund wijzigt de loyaliteitsstatus niet naar zilver. 


1 reactie

Reputatie 3

Beste @Walter

Bedankt voor je reactie. Ik heb je bevinding neergelegd bij mijn collega’s.

Die zijn het een en ander aan het uitzoeken. Ik kom er bij je op terug. 

Nogmaals bedankt! 


Met vriendelijke groet, 

Stefanie 

Reageer