Gratis Spaarrekening

  • 6 oktober 2016
  • 3 reacties
  • 1679 Bekeken

Ik wil graag een spaarrekening openen bij KNAB, maar dat kan niet zonder een Bankrekening met kosten. Ik snap dat het verdienmodel van KNAB zo werkt, maar dat vind ik jammer. Ik hoef geen nieuwe bankrekening, zeker niet als dat geld kost. In praktijk betekent dit namelijk dat op jaarbasis mijn rente op de kwartaal-spaarrekening (0,95%) over een bedrag van ca. 6000,- ongeveer 0,- is, vanwege de kosten van een bankrekening die ik niet nodig heb. Geen fijne start dus. Ook niet echt in één oogopslag te zien wat je échte rendement is.
Er zijn genoeg banken waar je een spaarrekening kunt openen zonder bankrekening. Dat zou ik bij KNAB ook graag zien.

3 reacties

Reputatie 5
Badge +1
Ik wil graag een spaarrekening openen bij KNAB, maar dat kan niet zonder een Bankrekening met kosten.

Hi Bart, een spaarrekening zonder betaalrekening is bij Knab niet mogelijk. Dit komt doordat de spaarrekeningen intern zijn en het geld enkel via een betaalrekening op de spaarrekening terecht kan komen. Wel is het mogelijk om een kosteloos (spaar)pakket te openen bij Knab.

Dit is het Knab Basis pakket. Met Knab Basis kun je alleen Flexibel Sparen, tot € 50.000. Uiteraard kun je wel gewoon inloggen in je Persoonlijke Bankomgeving. Vanuit daar beheer je je spaargeld en open je Flexibel Sparen. Ook krijg je een betaalrekening, maar die gebruik je als tussenrekening, om geld over te maken van of naar je Knab spaarrekening. Daarnaast krijg je gewoon een bankpas en Cardreader. Maar je kunt niet pinnen met je pas.
Reputatie 3
Hi Lisa,

Grappig genoeg is het KNAB Basis pakket niet meer te selecteren als je een nieuwe rekening opent. Alleen Plus en Premium

[edit]
Oh wacht, je kunt het pas doen als je in de persoonlijke omgeving zit.
[/edit]
Reputatie 6
Badge +2
Grappig genoeg is het KNAB Basis pakket niet meer te selecteren als je een nieuwe rekening opent. Alleen Plus en Premium
Oh wacht, je kunt het pas doen als je in de persoonlijke omgeving zit.


Klopt inderdaad! Het Basis Pakket wordt niet actief op de open website aangeboden, omdat de andere pakketten (Plus en Premium) nu 3 maanden gratis uit te proberen zijn. Vanuit je Persoonlijke Bankomgeving kun je het pakket wel omzetten naar Knab Basis.

Groet, Pam

Reageer