Garmin Pay

  • 23 november 2018
  • 10 reacties
  • 11413 Bekeken

Dag forumleden,
Ik heb een Garmin horloge met daarop de mogelijkheid te betalen. Deze smartwatches hebben een Garmin Pay portemonnee en kunnen gekoppeld worden aan een bankrekening. Helaas staat KNAB nog niet in het rijtje van ondersteunde banken.

https://www.garmin.com/nl-NL/garminpay/banks/

10 reacties

Ook ik heb een GArmin horologe en zou graag zien dat KNAB betalingen gaan ondersteunen. Weet iemand of er plannen zijn om dit te gaan doen?
Reputatie 6
Badge +2
Ook ik heb een GArmin horologe en zou graag zien dat KNAB betalingen gaan ondersteunen. Weet iemand of er plannen zijn om dit te gaan doen?

Hi Joshua, helaas zijn hier nog geen concrete plannen voor. Groet, Pam
Wat raar dat hier nog geen concrete plannen voor zijn. Knab is in mijn ogen toch de bank bij uitstek die dit soort nieuwe technieken moet omarmen en mijn ogen voorop zou moeten lopen hiermee.
Dit dacht ik ook! Andere banken blijken toch sneller met ontwikkelingen mee te gaan dan KNAB.

Inmiddels 9 maanden verder en nog steeds geen nieuws. Wellicht op zoek naar een andere bank. Voor mijn gevoel biedt knab niet dat extra wat ik had gedacht. Jammer.

Wordt de implementatie van Garmin Pay wel meegenomen als andere vormen zoals Apple pay worden geimplenteerd bij Knab?

Ik heb vandaag contact gehad met de klantenservice van KNAB. Ze geven aan dat ze in 2020 Apple-, Google- & Samsung pay willen uitrollen. Op dit moment is het niet duidelijk wanneer en of garmin pay uitgerold gaat worden. Ik ben zeer teleurgesteld.

Mij was verteld dat als men dit soort diensten ging uitrollen, dan meteen alle diensten werden meegenomen. Nu heb ik een smartwatch met NFC waar ik niks aan heb. Misschien toch overstappen?

Is er al meer bekend over Garmin Pay met Knab? 

Inmiddels heb ik ook ABN er weer bijgenomen, omdat Knab toch een aantal nadelen heeft.

Wel laat ik mijn spaarrekening, huishoudrekening en investeringsrekening bij KNAB staan.

Echter heb ik geen zin om bij ABN nog eens een huishoudrekening te openen, met een extra betaalpas en extra kosten, omdat Garmin Pay niet werkt! 

Het zou fijn zijn als ook dit gaat werken.

Ik heb een Rabo DirectPakket aangevraagd, kost 1,55 per maand en je krijgt een rekening met betaalpas, en je kan contactloos betalen met Android en ook Garmin Pay.

Beste @MichielP80

Bedankt voor je reactie. Graag reageer ik hierop. 

Net zoals bij Android Pay, is er weinig vraag naar Garmin Pay. Op dit moment zijn er daarom ook geen plannen om Garmin Pay te introduceren. Het is wel altijd goed om je suggestie bij ons te laten registreren via onze Servicedesk. Je kan contact met ons opnemen via de chat in je Knab app of via 020 303 1600. Zie ook mijn antwoord op je vraag over de introductie van Android Pay hier

Groet, 
Stefanie 

Reageer