Creditcard via QanderToon eerste bericht
This topic has been closed for comments

228 reacties

Reputatie 3

Beste @marcello en @MaxH


Bedankt voor jullie feedback.
We vinden het jammer om te horen dat jullie niet meer bij Knab bankieren vanwege de acceptatievoorwaarden van ICS. 
Zoals eerder aangegeven hanteert ICS haar eigen acceptatiebeleid. Hier heeft Knab geen invloed op. 

Groet, Stefanie
 

Reputatie 1
Badge

Beste Stefanie,

Hier heeft Knab geen invloed op.

 

het hoort wel bij het pakket, dat Knab aanbied, dus jullie worden er op afgerekend. ICS maakte het moeilijk, een andere partij (buiten Nederland) bood betere condities en het was makkelijker, dan met ICS door een bezwaarprocedure te gaan.

Nu is de bankrekening en VISA kaart separaat afgesloten en niet meer afhankelijk van elkaar.

Ik geef toe, dat de keuzemogelijkheden voor creditcards in Nederland erg somber zijn. Hier hebben jullie als kleine Nederlandse bank een regionale handicap.

Reputatie 3

Beste leden, 

Bedankt voor jullie feedback en reacties over onze oude en nieuwe creditcard. 

Knab Open wordt verbeterd
Knab Open is de plek waar klanten vragen kunnen stellen, waar we kennis met jullie delen, onze nieuwe features, producten en diensten laten zien en waar jullie feedback en suggesties achter kunnen laten. Maar de laatste tijd merken we dat het niet werkt zoals we dat voor ogen hadden en het proces beter kan. Daarom hebben we besloten om Knab Open te verbeteren. Dit doen we stapsgewijs. 

Wat betekent dit? 
Dit betekent uiteraard niet dat we stoppen met luisteren naar onze klanten. We passen de manier waarop feedback ophalen en verwerken aan en verplaatsen het van Knab Open naar Knab Lab. Hier kun je je mening geven over nieuwe producten en diensten. En kun je lezen wat wij met deze feedback hebben gedaan. De onderwerpen die nu al op Knab Lab staan zijn mobiel betalen, zakelijke creditcard en opnieuw identificeren. Om die reden sluiten we deze topics in Knab Open voor reacties. Heb je nog wel een opmerking, tip of suggestie met betrekking tot deze onderwerpen? Laat het ons weten via Knab Lab! Dit kan bijvoorbeeld via de knop ‘geef je mening’ of het formulier aan de rechterkant van de pagina. 

Laat weten wat je ervan vindt!
We horen ook graag jouw mening over hoe we het best feedback van onze klanten kunnen opvragen en verwerken. Vind jij het leuk om hier met ons over te praten? Stuur dan een e-mail naar aanmelden@knab.nl, dan nemen we binnenkort contact met je op.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet, 

Stefanie