Afvink mogelijkheid betalingen

  • 9 december 2018
  • 6 reacties
  • 518 Bekeken

Ik heb de volgende suggestie, althans ik denk persoonlijk dat het misschien wel een meerwaarde kan geven aan privé-rekening overzicht. Het zou mooi zijn als het idee van toepassing zou kunnen zijn op de app en/of een webbrowser.

Is het niet mogelijk om - zie foto van een webbrowser - een extra veld (zie oranje rechthoek links) toe te voegen waarop je per betaling kan klikken dat je deze gecontroleerd hebt of geverifieerd hebt. Ikzelf verzamel van alle inkopen de bonnen die ik dan vergelijk op mijn app of via mijn webbrowser of de Mac. Eenmaal gecontroleerd, dan gooi ik de bon weg maar het zou nog mooier zijn (indien technisch mogelijk en indien KNAB dit aantrekkelijk vind) als je ook die desbetreffende betaling zou kunnen afvinken.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan hoor ik dit graag.

M.v.gr.
Angelique van Campen

6 reacties

Reputatie 4
Badge
Een eventuele extra kolom mag niet leiden tot wijziging in de export van transactiedata.
Reputatie 5
Badge +1
Bedankt voor je idee Angelique-van-Campen! :)

Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die ook jouw manier van werken gebruiken en of die ook een dergelijke oplossing (of misschien zelfs een andere oplossing) zouden willen zien.

Groet, David
Helemaal met je eens of andere dit ook zouden kunnen gebruiken of het handig vinden. Wellicht zijn er genoeg mensen die bonnetjes niet bewaren ter verificatie van afschrijvingen maar goed, ik heb het idee geopperd en dan wacht ik wel of het een goed idee is en was.
Reputatie 4
Badge
Ik ben vóór. En wat dacht je hier van Angelique? Zou dat ook een mooie optie voor verificatie van betalingen zijn? 😛
Met name de optie "bon informatie toevoegen aan overzicht" lijkt mij ook heel mooi Walter. Uiteindelijk is het aan KNAB wat wel of niet realiseerbaar is, kijkende naar het aantal gebruikers die eventueel deze optie zouden gaan gebruiken. Misschien vangt die "bon informatie toevoegen aan overzicht" wel twee vliegen in een klap. Je hebt dan altijd de bon of factuur gekoppeld aan je afschrift op de KNAB app of via the browser en als er dan ook gelijk een vinkje bij komt (neem aan dat dit bij ING dat groene cirkeltje is) te staan, dan zou ik ook al heel blij zijn met deze toegevoegde waarde.
Reputatie 4
Badge
neem aan dat dit bij ING dat groene cirkeltje is

Ja, dat groene teken is een symbool van een link (koppeling).

Uiteindelijk is het aan KNAB wat wel of niet realiseerbaar is

Technisch is het realiseerbaar. Bovendien houdt Knab van innovatie (ze zijn gek op onze ideeën en er is zelfs een innovatie team). En tot slot staat dat K voor Klanten en zet Knab dat op de eerste plaats. 🆒 Dus ik heb er alle vertrouwen in.

Reageer