Wat is er nieuw in... September?

  • 14 oktober 2019
  • 0 reacties
  • 390 Bekeken

Reputatie 5
Badge +1

Bekijk hier wat er onder andere afgelopen maand bij Knab is gebeurd, getest en/of ontwikkeld.

PSD2
PSD2 is een Europese wettelijke maatregel die ervoor zorgt dat jij toestemming kan geven aan een derde partij om toegang te krijgen tot jouw betaalrekening. Deze derde partij moet uiteraard wel in het bezit zijn van de juiste vergunningen verkregen van de toezichthouder. In Nederland is dat De Nederlandsche Bank (DNB).

September was de maand waarin banken verplicht een speciale API moesten aanbieden: een veilige applicatie die gegevensdeling met derde partijen mogelijk maakt. En dat is precies wat wij hebben gedaan.

Inloggen nieuwe stijl

Sinds september is de manier van inloggen via de Persoonlijke Bankomgeving veranderd. Er is namelijk een tweede stap bijgekomen. Door deze zogenoemde Two-factor authentication wordt online bankieren nóg veiliger. Natuurlijk hebben we het zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt. Lees op deze pagina meer over de nieuwe manier van inloggen.

De winkel voor zzp'ers
Om te groeien als zzp'er, heb je meer nodig dan een zakelijke rekening. In de winkel voor zzp’ers - die sinds half september is geopend - vind je daarom verschillende zakelijke producten en diensten van onze partners. Denk bijvoorbeeld aan trainingen of apparatuur. Uiteraard mét aantrekkelijke kortingen.

Prinsjesdag
Op 17 september was het Prinsjesdag. Hét moment waarop de kabinetsplannen gepresenteerd worden voor het komende jaar. We zochten uit wat er nu precies voor jou verandert en vatten dat voor je samen op deze Prinsjesdag-pagina. Inclusief handige koopkracht-calculator!

Rekening aanvragen via de Knab App
In de vorige update schreven we al over de vernieuwing van het online aanvraagproces bij Knab. In september is hier hard aan doorgewerkt en sinds begin oktober zijn we live voor alle nieuwe particuliere klanten en zzp’ers! Momenteel werken we nog hard aan dit nieuwe aanvraagproces voor onze huidige klanten die een extra pakket willen openen. Daarna volgt het vernieuwde proces dan ook voor andere type zakelijke klanten. Meer hierover in de ‘Wat is er nieuw in…’ van oktober.

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer