Wat is er nieuw in juli 2018?

  • 31 juli 2018
  • 4 reacties
  • 486 Bekeken

Reputatie 3
Badge


Elke maand/kwartaal willen we een update geven met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen die we hebben doorgevoerd bij Knab. De ontwikkelingen zijn suggesties en feedback die we ontvangen op de Servicedesk en de community.

Rekeningafschriften
Het zal je wellicht niet zijn ontgaan, maar we hebben een nieuw format voor de rekeningafschriften. Door deze nieuwe rekeningfunctionaliteit kunnen we ervoor zorgen dat je de eerste dag van de nieuwe maand je rekeningafschriften al kunt downloaden.

Naar aanleiding van jullie feedback, hebben we de naam van de rekeningafschriften aangepast, waardoor deze automatisch in de juiste volgorde worden gesorteerd op jouw computer. We hebben weer aparte kolom gemaakt tussen de bij- en afschrijvingen.

Het is nog niet mogelijk om de naam van de spaarrekening te weergeven op het rekeningafschrift, maar dit wordt meegenomen als suggestie voor verdere ontwikkeling.

Eigen rekeningafschriften maken
Je kunt ook sinds kort je eigen rekeningafschriften maken. Dit kan in de online bankomgeving onder het menu betalen > zoeken en downloaden > (naam/ rekeningnummer/ periode) > zoeken > downloaden in PDF.

Spaarrekening openen via de Knab App
Het is sinds deze maand mogelijk om een spaarrekening te openen via de Knab App (IOS). Dit kan via het menu ‘Meer’ > ‘Rekening openen’. Binnenkort volgt ook het openen van de betaalrekening en de beleggingsrekening vanuit de App.

Opstalverzekering
Knab biedt sinds deze maand, naast inboedelverzekering, ook opstalverzekering aan. Lees hier ook het topic: goedkoopste verzekering onder een dak.

Of doe meteen de verzekeringscheck!

Betalingsbewijs via de Knab App
Via de Knab App is het sinds deze maand mogelijk om van een specifieke transactie een betalingsbewijs te maken en te delen. Je kunt een betalingsbewijs maken door op de transactie te klikken en vervolgens rechtsonder op de ‘delen’ te klikken.

Wat vindt je van de nieuwe functies? En wat vindt je van een maandelijkse topic voor nieuwe mogelijkheden binnen Knab? Laat het ons weten!

4 reacties

Reputatie 1
Badge
Enige reden waarom de Betalingsbewijs feature niet op de Android app beschikbaar is?
Reputatie 3
Badge
Enige reden waarom de Betalingsbewijs feature niet op de Android app beschikbaar is?

Hi Ves,

De nieuwe Android versie met betalingsbewijs volgt zo spoedig mogelijk!

Groet, Lisanne
Reputatie 4
Badge
Leuk dat er elke maand wordt gepost over nieuwe ontwikkelingen. Ik vind de transparantie erg fijn 🙂
Reputatie 3
Badge
Enige reden waarom de Betalingsbewijs feature niet op de Android app beschikbaar is?

Hi Ves,

De functie is nu ook beschikbaar op Android! Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

Groet, Lisanne

Reageer