Wat is er nieuw in... Augustus?

  • 10 september 2019
  • 1 reactie
  • 231 Bekeken

Reputatie 5
Badge +1

Terug van weggeweest, het topic waarin we jullie een recap geven over wat er afgelopen maand bij Knab is gebeurd, getest en/of ontwikkeld.

Betaalverzoek
Ondertussen konden wij niet meer achterblijven en sinds vorige maand kunnen we dan eindelijk zeggen: Het betaalverzoek is er! Collega Sarah legt in onderstaande video uit hoe het precies werkt:


Bedrag betaalverzoek per persoon berekenen
Naast het 'gewone' betaalverzoek, helpen we graag met het berekenen van het bedrag dat teruggevraagd moet worden. Daarom hebben we ook nog een handig extraatje in de Knab App gebouwd. Als je in je transactie-overzicht bijvoorbeeld bij de voorgeschoten restaurantrekening klikt op betaalverzoek sturen, kan je aangeven met hoeveel personen de rekening gedeeld moet worden. Vervolgens wordt het bedrag automatisch per persoon berekend. Handig, scheelt jou weer rekenen!

Instant Payments
Een heel weekend wachten op een overboeking die vrijdagmiddag al gedaan is? Geen betalingsverkeer op 2e Pinksterdag? We waren eraan gewend, maar logisch was het natuurlijk nooit. In de laatste 'Wat is er nieuw in...' van Februari, waren we net begonnen met het testen van Instant Payments. De testen gingen voorspoedig en na een zogenaamde uitrolfase, staan sinds vorige maand alle betalingen binnen 5 seconden op de andere rekening.

Rekening aanvragen via de app
Als bestaande klant ga je er niets van merken, maar vraag je als nieuwe klant een rekening aan bij Knab, dan gaat dat sinds afgelopen maand net even anders. Voor sommigen dan, want ook hier zijn we volop aan het testen. Volgende maand meer info hierover!


1 reactie

Mooie updates! Betaalverzoek was de laatste feature die ik echt miste sinds mijn overstap van de Rabobank.

Ga zo door met deze maandelijkse updates! Een positief geluid is ook wel eens op zijn plaats.

Is er een mogelijkheid om me te abonneren op deze maandupdates?

Reageer