Succesvol getest: Betalingen bevestigen zonder cardreader

  • 13 april 2018
  • 0 reacties
  • 1732 Bekeken

Reputatie 5
Badge +1
Sinds een paar maanden is het mogelijk om een betaling te bevestigen zonder de welbekende cardreader, maar via de Knab App. Ondertussen hebben al bijna 33.000 klanten hun instelling gewijzigd naar deze optie!Het gebruiken van de Knab App om betalingen goed te keuren is niet verplicht. Als je het nog fijn vindt om de cardreader te gebruiken of geen Knab App hebt, kan dat gewoon. Dit is ook de standaard instelling. Wil je een betaling voortaan wel via jouw Knab App op de telefoon goedkeuren? Dan kan dat door de instelling via de Persoonlijke Bankomgeving te wijzigen (Instellingen >> Bankpas en Cardreader >> Bevestigingsmethode kiezen). Over het algemeen vinden jullie de optie makkelijk te vinden en heeft al bijna 18% van onze klanten gekozen voor het bevestigen via de Knab App.

Uiteindelijk is het de bedoeling om de cardreader helemaal overbodig te maken. Voor nu is de eerste stap gezet om de meest voorkomende situatie te vergemakkelijken, namelijk het goedkeuren van betalingen. Deze optie is door jullie getest en als succes bevonden. Zo voelt het voor bijna iedereen veilig en vertrouwd, gemakkelijk en raadt het grootste deel van jullie de nieuwe manier van bevestigen aan familie en vrienden aan.

Verbeteringen
Uiteraard zijn er ook verbeterpunten waar wij zeker aan gaan werken. Zo kregen wij vanuit de vragenlijst meerdere keren terug dat de melding om een betaling goed te keuren lastig te vinden is als je al in de Knab App zit. Een ander punt waar hard aan gewerkt wordt, is het volledig ‘wegwerken’ van de cardreader. Dus ook om bijvoorbeeld een adreswijzing door te voeren of de Knab App te installeren.

De Knab Lab test voor betalingen bevestigen zonder cardreader is nu afgerond, maar we blijven doorgaan met het verbeteren en uitbreiden van de optie!

Via de community word je uiteraard op de hoogte gehouden!

0 reacties

Geen reactie

Reageer