Onze nieuwe Persoonlijke BankomgevingToon eerste bericht

41 reacties

Reputatie 1
Badge
Au......,: nu wel heel confronterend, al dat rood 😉
Reputatie 3
Badge
Au......,: nu wel heel confronterend, al dat rood ;)
Dat rood kun je voorkomen door ........ geen uitgaven meer te doen :D;)
@Knab: Conform poll uitgevoerd 😉
Hierbij een poging om een verschil te tonen.Ik zie ook de datum, omschrijving en tegenrekeningnummer in het grijs. De Naam en het bedrag in het zwart (of in het rood).
Maar ik ervaar deze grijze tekst niet als hinderlijk omdat ik naam en bedrag doorgaans belangrijkste vind.
Ik vind het irritant dat ik bijna altijd als ik inlog gelijk in het scherm bij- en afschrijvingen van de prive rekening terecht kom. Terwijl ik dagelijks verschillende zakelijke rekeningen wil checken en niet zo vaak de prive rekening ( 🙂 daar staat toch genoeg op ).

Ik beheer in totaal 10 verschillende rekeningen, en daarom wil ik ook graag zelf de volgorde van de rekeningen in het OVERZICHT bepalen. Suggestie: is het mogelijk om een apart "persoonlijk overzicht" scherm te maken waarin ik gewoon zelf kan beslissen wat er in staat en in welke volgorde? Mijn collega's hebben niets te maken met saldo's op mijn prive rekeningen, maar op de zakelijke rekening is het soms handig als ze over mijn schouder meekijken.
Reputatie 5
Badge +1
@Tonk44,

Bedankt voor het voorbeeld van een paar dagen geleden! Ik snap nu in ieder geval wat je bedoeld 🙂 Ik denk inderdaad dat het een kwestie is van het lettertype veranderen maar dit gaan wij helaas niet doen. Hopelijk ben je wel blij met de verandering in de bij- en afschrijvingen 🙂
Reputatie 3
Badge
@Lisa,
Bedankt voor je reactie.
De opmaak van de bedragen zijn conform de poll uitgevoerd en sneller dan verwacht. Prima !
Met jullie inzicht/uitspraak over de leesbaarheid ben ik niet zo blij. Ik denk dat het lettertype niet gewijzigd (kan ik begrip voor opbrengen vanwege Knab style) hoeft te worden maar wel de kleur van een grijstint naar zwart. De rubriek "Naam" heeft momenteel een beter leesbare opmaak dan de overige rubrieken. Inmiddels heb je ook kunnen lezen dat mijn mening hierover ook gedeeld wordt door anderen.
De functionaliteit/duidelijkheid zou toch eigenlijk niet er discussie hoeven te staan ?
Reputatie 5
Badge +1
@IJszenga,

Jammer dat je niet zo enthousiast bent over de nieuwe Persoonlijke Bankomgeving 😞 Graag kijken wij even naar jouw punten, kan je ons hiervoor alleen iets meer informatie geven? Welke default rekening bedoel je? Het portfolio of de 'vanaf'-rekening bij overboeken? En kan je ook voorbeelden geven bij het door elkaar gooien van (spaar)rekeningen bij interne overboekingen?

bij meerdere rekeningen kunnen je geen "default" rekening hanteren. Bij overboeken tussen eigen rekeningen (spaar) gooit hij alles door elkaar. enz.
Reputatie 5
Badge +1
@eibert,

Ik snap helemaal dat het handig is om je overzicht te personaliseren. Hier willen wij na verloop van tijd ook echt naar gaan kijken en dit mogelijk maken. Voor jouw beeld, er gaan nu andere ontwikkelingen voor dus het moet nog even op zich wachten 🙂
Reputatie 2
Badge
Voor het eerst ingelogd in de nieuwe Persoonlijke Bankomgeving.
Een ding valt me op, en dat is de snelheid van laden van verschillende schermen. Het is een stuk langzamer dan de oude versie.
Ik log in met PC Windows 10 en Google Chrome, nieuwste versie.
Reputatie 5
Badge +1
@Tonk44,

Ik kan je volgens mij wel blij maken met het volgende; we gaan de kleur namelijk toch wel aanpassen 🙂 De hele regel wordt dezelfde kleur als dat de naam nu is, donkerder dus.
Reputatie 3
Badge
@Tonk44,

Ik kan je volgens mij wel blij maken met het volgende; we gaan de kleur namelijk toch wel aanpassen 🙂 De hele regel wordt dezelfde kleur als dat de naam nu is, donkerder dus.

Jippie 😃 Bedankt !
Reputatie 5
Badge +1
@Wenzel,

Dat moet natuurlijk niet zo zijn. We gaan er naar kijken, thanks voor de details 🙂
Reputatie 3
Badge
@Wenzel,

Dat moet natuurlijk niet zo zijn. We gaan er naar kijken, thanks voor de details :-)

Dit probleem heb ik ook al eens op 16 mei jl gemeld.
Reputatie 7
Badge +2
Like en stem voor de suggestie!
De actuele status van de meest voorkomende suggesties voor de Persoonlijke Bankomgeving kun je terugvinden in het topic: Status Suggesties: Persoonlijke Bankomgeving. Breng je stem uit door de suggestie te liken!
Ik heb nog wel een verbetersuggestie. De layout van het financiële overzicht sluit niet aan bij de rest van de persoonlijke omgeving. Volgens mij heeft het financiële overzicht nog een oude layout, zelfs de knoppen bovenin veranderen qua lettergrootte wanneer ik naar het financiële overzicht ga (kasboek e.d.).
Reputatie 5
Badge +1
Ik heb nog wel een verbetersuggestie.

Je hebt helemaal gelijk Klamer, het gedeelte van het Financieel Plan/Financieel Overzicht is nog in de oude stijl van de website. Dit zal binnenkort omgezet worden!

Reageer